top of page

Wie is Olaf Tuerlings?

Ik ben een gedreven,gemotiveerde en enthousiaste Sport Therapeut en Ontspanningsmasseur,

Die alle tijd neemt voor zijn cliënten en doelgericht te werk gaat.

Naast dat ik me verdiep in het fysieke aspect van de klachten houd ik me ook bezig met het mentale aspect wat bij de klachten zou kunnen passen. Over het algemeen hebben beide aspecten namelijk iets met elkaar de maken.

Recentelijk ben ik afgestudeerd als Sport Therapeut en sinds 1 jaar actief als sport- en ontspanningsmasseur. Daarnaast heb ik ook nog de opleiding Medical Taping behaald.

Naast dat ik Sport Therapeut/Ontspanningsmasseur ben. Ben ik ook actief als trainer op de atletiek club in Drunen. waar ik ook al ruim 14 jaar zelf actief atletiek beoefen, waar van enkele jaren op Nederlands niveau.

Ik ben de opleiding tot sportmasseur begonnen omdat toen ik zelf geblesseerd raakte ik toch wel iemand miste die mij kon begeleiden bij het herstellen van de blessure. en om weer op het niveau te komen waar ik was voor dat ik geblesseerd raakte.

En omdat ik graag de atleten die ik training geef en all andere sporters daarin wil ondersteunen, zodat zij wel de begeleiding krijgen die ik miste.

Kort daarna ben ik begonnen met de opleiding tot Sport Therapeut. omdat ik toch voor mijn gevoel iets miste aan kennis om de atleten en de sportende medemens nog beter te kunnen ondersteunen bij fysieke maar ook mentale ongemakken.

Kort daarna ben ik ook een cursus Medical Taping gaan volgen. omdat ik daar tijdens het herstel van mijn eigen blessure erg veel baat bij heb gehad. en ik andere mensen ook kennis wil laten maken met het effect er van. en weer een extra hulp middel om zowel sporters als niet sporters te kunnen ondersteunen in het herstel van het aangedane weefsel.

Afgestudeerd als: Sport Therapeut sinds 2018 (Myos opleidingen)

Afgestudeerd als: Sport en Ontspannings masseur sinds 2017 (NGS)

Diploma behaald voor: Medical taping 2018 (Myos Opleidingen)

Olaf Tuerlings - Diploma sporttherapeut
bottom of page